Unde sa petreci un weekend de vis la ski?…in Poiana Brasov

  Neata…Ce frumoasa este viata, cand gandesti pozitiv! Toate taskurile merg de la sine si parca planetele se aliniaza ca sa contribuie la bunastarea ta. Pornim spre munca, dar parca nu ne putem concentra la capacitate maxima deoarece gandul inca ne zboara la activitatile pe care le-am intreprins in weekend. Daca doresti sa pastrezi acel sentiment de bine, propun  sa citesti acest articol care te va binedispune cu siguranta si iti va da putere de munca.

  Sa ne indreptam gandurile spre o locatie de poveste ca Poiana Brasov. Cum iarna inca nu a parasit meleagurile romanesti, in acest resort timpul parca a stat in loc, fiind considerat un loc optim de relaxare si benefic pentru cultivarea sufletului si a mintii. Dar sa revenim la lucruri mai serioase 🙂

  Poiana Brasov este considerata una dintre cele mai luxoase statiuni de iarna din Romania. Experienta traita in aceasta destinatie este incomparabila cu orice alt loc datorita celor 10 partii de ski functionale cu grade de dificultate diverse:  de la usor la dificil.

  Fie ca vrei sa faci o plimbare recreationala de weekend ori esti un impatimit al sporturilor de iarna, Poiana Brasov este un complex care iti ofera distractie si voie buna. Aceasta destinatie este mentionata inca din anul 1427 cand aici, aveau loc activitati de oierit. Ceea ce este de retinut este faptul ca se remarca prin cele 10 partii de ski pe care le detine: Bradul, Kanzel, Sulinar, Ruia, Subteleferic1, Subteleferic 2, Lupului, Drumul Rosu, Stadion.

  Obiective turistice

  Pe langa doza de sanatate curata pe care o ai la o plimbare pe munte sau la practicarea sportului de iarna favorit (ski, snowboard), aceasta statiune iti ofera sansa si de a te cultiva la nivel spiritual prin existenta Bisericii de lemn, cu hramul Sfantului Ioan, precum si vizitarea rezervatiilor naturale : Masivul Postavaru, Stejarisul Mare, Pestera Valea Cetatii.

  Trasee montane

  Ajunsi aici, nu pot sa nu va dezvalui minunatele trasee montane pe care aceasta locatie le are de oferit:

  Poiana Brasov-Poiana Cristian-Rasnov (marcaj banda albastra),
  Poiana Brasov-Cabana Cheia (marcaj drum rosu),
  Cabana Timis- Cabana Poiana Secuilor-Cheile Rasnoavei (marcaj triunghi rosu),
  Predeal-Cabana 3 Brazi-Poiana Secuilor-Cristianul Mare.

  Ideea acestei statiuni minunate este de a te deconecta de viata contidiana. Ea iti ofera cadrul perfect unde poti sa ai parte de distractie, relaxare si de o atmosfera pe care numai muntele ti-o poate oferi!

  • Show Comments (1)

  Comments are closed.

  Ads

  You May Also Like

  Aventura pe munte la Canionul 7 Scari din Brasov

  Canionul 7 Scari este situat in partea de vest a muntilor Piatra Mare, in ...

  Top 3 Cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania

  Inainte sa iti planifici urmatoarea calatorie, iti propun sa iti indrepti atentia catre plaiurile ...

  Trasee de hiking din Romania: Piatra Neamt-Stanca 3 Caldari

  Traseul despre care vom discuta azi ne indreapta catre cartierul Darmanesti in masivul Carloman ...

  Care sunt considerate cele mai adrenalinice sporturi extreme? Tu pe care-l preferi?

  Care sunt considerate cele mai adrenalinice sporturi extreme? Tu pe care-l preferi?

  Unele persoane, suficient de indraznete, practica sporturi extreme tocmai pentru ca doresc sa-si ”probeze” ...