Un rucsac de munte perfect – Maramont MR60

  De ceva ani incoace ne putem lauda si noi cu un brand romanesc care se impune pe piata. este vorba despre Maramont, si avem de unde alege ce ne trebuie pentru un echipament de munte. Un rucsac de munte cu niste caracteristici fara cusur este si modelul Maramont MR60. Hai sa vedem de ce il recomand!

  Rucsac de munte Maramont MR60

  Designul, nu numai ca arata foarte bine, ci se si comporta extrem de functional pe munte. Cusaturile si dublurile de material si burete sunt dispuse astfel incat greutatea acestui rucsac de munte cand e umplut sa se concentreze acolo unde trebuie. Soldurile noastre poarta aprox. 80% din greutatea incarcaturii cand porti in spate un rucsac de munte, de aceea e important sa fii atent la cum se comporta un rucsac plin in timp ce mergi si urci. Centrul tau de greutate nu are voie sa oscileze, pentru ca atunci apar oboseala si vertijul.

  Are multiple feluri de buzunare, pentru diverse tipuri de obiecte, inclusiv accesorii Duraflex cu care vei atasa usor restul echipamentului tau montan: pioleti, ski-uri, bete de trekking, izopren, termos, etc. Bretelele sunt groase, dar moi, nu produc rani din cauza fortei de frecare, asa cum se intampla cu un rucsac de munte neprofesionist, sa-i zicem. Iar scheletul din duraluminiu mentine rucsacul ferm, in pozitie optima pentru spate si il fac foarte rezistent.

  Air Flow Back System este un mecanism de fabricare a meterialului care imbraca spatele rucsacului. Ce face el? Te ajuta sa nu transpiri abundent, lasa pielea sa respire si ventileaza aerul care circula pe acolo. Fundul acestui rucsac de munte de la Maramont este dublat astfel incat sa nu se toceasca, sa nu patrunda apa si sa nu cedeze la o incarcatura ceva mai mare. Capacitatea lui este de 60 litri, dar se poate mari pana la 70 litri. Capacul precum si corpul acestui rucsac de munte au compresii pentru volum si latime.

  Polyesterul 600D fac corpul rucsacului MR60 rezistent ani la rand si izoleaza obiectele din interior. Si sa nu uit de bretele din zona pieptului si din zona soldurilor, care te stabilizeaza si te echilibreaza in timpul efortului. Cu alte cuvinte, daca te intereseaza un rucsac de mute durabil, cu capacitate mare si confortabil, dar la un pret foarte accesibil, mergi cu Maramont MR60.

  Tu ce rucsac de munte folosesti ?

  • Show Comments (1)

  Ads

  You May Also Like

  Rucsac de munte Maramont CC40 – review echipament de munte

  Cine nu a fost vreodata multimit de rucsacurile Maramont? Diversitatea lor serveste oricarei nevoi. ...

  Rucsac Maramont Hiking 25L

  Luna septembrie este luna reducerilor, si beneficiarii principali vor fi copiii care se intorc ...

  Rucsac de oras Maramont Magnum

  Am inceput sa tot vad oameni care merg pe bicicleta. Si nu-i asa ca ...

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile de incarcare si reglaj!

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile despre incarcare si reglaj!

  Rucsacul de drumetii trebuie purtat corect. Acesta reprezinta un detaliu ce poate influenta confortul, ...

  Review Rucsac Maramont CC 40. Prietenul ideal in calatorii

  Care este prietenul vostru cel mai bun pe care il luati in calatoriile voastre ...