Trasee de hiking din Romania: Piatra Neamt-Stanca 3 Caldari

  Traseul despre care vom discuta azi ne indreapta catre cartierul Darmanesti in masivul Carloman catre un peisaj inedit al naturii si anume ย Stanca Trei Caldari.

  Traseul Piatra Neamt-Stanca Trei Caldari iti ofera pe langa peisaje panoramice asupra orasului si placerea de parcurgere a unui traseu montan unde ai prilejul sa observi frumusetile naturii.

  Ideal este sa alegi hiking traditional ๐Ÿ™‚ pe jos mai exact si te poti aventura pe acest traseu din doua puncte de plecare: de la Parcul Zoo iar celalalt de la baza partiei de ski din Darmanesti.

  Te intrebi cum sa ajungi la acest adevarat monument al naturii? Odata ce te afli pe carare, aceasta te afunda incet incet in padure. Aceasta padure este deosebita datorita misterului care o cuprinde, lumina soarelui de abia se intrezareste printre crengile copacilor. De aici poti admira cu precadere masivul Ceahlaul, Valea Bistritei si orasul Piatra Neamt.

  Intr-un final vei vedea ca te indrepti catre Stanca 3 Caldari iar personal consider ca seamana cu un cap cu trei ochi, ceea ce este inedit avand in vedere ca nu este prelucrata de mana omului.

  Consider ca fiecare dintre voi va fi uimit de raritatea acestui obiect iar traseul este ideal pentru hiking la orice varsta si conditie fizica! Asa ca de inceput de weekend iti recomand sa pleci la drum si satisfactia va fi garantata!

  Si acum sa vedem un video interesant al acestor locuri incredibile! ๐Ÿ™‚

  sursa imagine

  sursa video

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Calatorie in Delta Dunarii

  Delta Dunarii constituie un adevarat paradis al pasarilor si al trestiior, fiind o destinatie ...

  Unde mergi la schi in acest sezon? Alege intre 8 destinatii europene!

  Din calendar mai lipsesc abia cateva zile pana ce, in mod oficial, se da ...

  Excursie la Vulcanii Noroiosi

  Incet, incet se apropie weekend-ul si cum sa il intampinam mai bine decat cu ...

  Alpinism sau catarare? Ce diferente exista intre cele doua activitati?

  Alpinism sau catarare? Ce diferente exista intre cele doua activitati?

  Dintotdeauna, oamenii au facut alpinism. Si vor mai face. Vor continua sa se catare ...