Top 5 lucruri care iti fac viata mai usoara pe munte!

  1. Geaca cu puf, folosita ca strat intermediar asigura o izolatie termica excelenta. Este usoara, compresibila si foarte confortabila. Respira bine si iti permite libertate de miscare. O astfel de geaca este modelul Zajo Calgary Lady.

  2. Imbracamintea termica de corp cu lana Merinos, nu-ti permite sa transpiri indiferent de efortul depus. In plus, nu permite dezvoltarea bacteriilor raspunzatoare cu mirosuri neplacute si poate fi folosita astfel zile in sir. Echilibreaza umiditatea corpului si temperatura acestuia.

  3. Sosete tehnice de calitate, nu acumuleaza mirosuri neplacute, nu permit piciorului sa transpire. In plus, in varf sunt prevazute intarituri care protejeaza degetele la coborare. O pereche de sosete bune merita investitia si rezista la uzura indelungata. Astfel de sosete sunt cele cu intaritura CORDURA de la Zajo, sosete trekking Cordura

  4. Sorturi cu lana Merinos sau polartec Power Dry mentin pielea uscata indiferent de activitatea fizica. Nu absorb mirosurile si distribuie eficient umiditatea. Nu supraincalzesc si nici nu tin rece. Sort Zajo Powerdry pentru femei si sort Zajo MerinoWool 150 pentru femei.

  5. Bandana are o utilizare multipla si tot ce trebuie sa faci este sa o adaptezi nevoilor tale. Un astfel de model este Zajo Unitube, un accesoriu cu design original care poate fi folosit ca esarfa, bandana de cap, masca de fata, caciula, baclava, bandaj. Tratat antibacterian, nu permite dezvoltarea mirosurilor neplacute in tesatura.

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Ads