bts merchbts merchbts butter mercharmy bombbts army bombbts merchandisebts official shopbts official merchbts official merchandisebts store

  2 trasee de munte inedite pentru vara

  Muntele este destinatia ideala de concediu, intrucat ai parte de liniste si relaxare practicand o serie de sporturi outdoor cum ar fi trekking-ul, hiking-ul etc.

  Daca sunteti in pana de idei, azi va voi oferi 2 recomandari asupra unor trasee de munte pe care le puteti parcurge in cadrul calatoriilor voastre!

  1. Traseu in Muntii Baiului

  Muntii Baiului sunt situati in partea de vest a Carpatilor de Curbura, si se intind intre bazinele superioare ale vailor Prahova si Doftana. Traseul din Muntii Baiului este ideal pentru cei dornici de a explora peisajele minunate cu narcisele de pe versantul muntelui la fel ca ampla belvedere asupra Muntilor Bucegi.

  Concret, ca si trasee in muntii Baiului poti urmari: Posada-Valea Floreiului-Poiana Ursilor-Casa de Adapost Florei-Muntele Florei-Varful Doamnele-Tituleni, Varful Mierlei-Stana din Gagut-Culmea Gagul Mare-Sinaia, Busteni-Culmea Zamora-Cantonul Zamora-Varful Baiutu-Stana Zamora.

  Obcinele Bucovinei

  2. Traseu Obcinele Bucovinei

  Obcinele Bucovinei sunt situate pe teritoriul judetului Suceava, ce reprezinta 3 culmi mari impadurite ce se intind peste raurile si satele din partea de nord a Moldovei. In ceea ce priveste traseele montane pe care le poti urmari aici se numara: Pasul si Cabana Mestecanis-Varful Mestecanis-Varful Oitei- Dealul Batca Mica- Dealul Obcina-Poiana Manaila-vf Obcioara-Poiana Chitcaul Mare-Vf Juravlea-vf Lucina-Muntele Hrobi-sar Bobeica-sat Izvoarele Sucevei.

  Nu uita sa te echipezi corespunzator si pentru mai multe informatii cu privire la idei de calatorie poti citi si 4 destinatii de nepretuit din Romania!

  sursa imagine, imagine2

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Idei care te ajuta sa te racoresti daca mergi cu cortul pe canicula

  6 Idei sa te racoresti daca iesi in natura cu cortul pe canicula

  Cand gradele se ridica pana la cote greu de suportat, unul dintre primele ”remedii” ...

  Curiozitati din Carpati

  Muntii Carpati fac parte din sistemul muntos al Europei si se intind pe parcursul ...

  De ce sa faci un popas la Sirnea, langa Brasov

  Localitatea Sirnea este declarata sat de interes turistic si este situata la poalele muntilor ...