2 materiale softshell exceptionale utilizate de compania Zajo!

  Softshell Venturex – protectie sporita la vant si izolatie termica excelenta!

  Dezvoltat de compania Zajo, acesta este utilizat cu succes la gecile si pantalonii cu proprietati tehnice excelente. Protectia asigurata de acest material combina izolatia termica interioara cu respingerea apei de la suprafata materialului. Principalul avantaj este acela de a bloca vantul si automat nu mai simti frigul datorat expunerii. Materialul este moale si placut la atingere. Respirabilitatea este excelenta in toate cele 3 cazuri.

  Softshell-ul Venturex a fost realizat in 3 nivele, si fiecare nivel asigura un grad diferit de respirabilitate si rezistenta la apa.

  Venturex I

  Stratul interior (termic) si stratul exterior (protectia la apa si vant) sunt lipite iar tratamentul aplicat este DWR (Durable Water Repellent). Respirabilitatea este excelenta, peste 10 000 g/mp/24h. Rezistenta la apa este pana in 5000 mm H2O.

  Venturex II

  Membrana poliuretanica pentru cele 2 straturi, rezistenta la apa sporita (5000 – 10 000 mm H2O) si respirabilitate mare (5000 – 10 000 g/mp/24h)

  Venturex III

  Membrana de poliuretan completata de o rezistenta excelenta la apa (> 10 000 mm H2O) si respirabilitate excelenta ( >10 000 g/mp/24h)

  Cateva produse care utilizeaza acest material si care se remarca prin design tehnic si avantajos sunt geaca softshell Zajo Sphere, Aiger, Brenner si Highlander. Pantaloni Zajo Brixen utilizeaza cu succes acest material.

  OutDare – material softshell cu rezistenta mare la abraziune!

  Pe langa protectia sporita la vant, acesta se remarca prin durabilitate. Utilizat la imbracamintea tehnica outdoor care poate fi folosita zilnic (datorita rezistentei mari la uzura). Textura interioara placuta asigura un confort excelent.

  Exteriorul este tratat pentru indepartarea apei de la suprafata pentru un timp indelungat. Interiorul este respirabil, transpiratia este absorbita si uscata rapid. Elasticitatea materialului asigura un grad bun de mobilitate.

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Top 5 reclame pentru Jocurilor Olimpice de la Londra 2012

  Pentru ca suntem cu totii pasionati de sport, fiecare exceland sau admirand o ramura ...

  Care sunt considerate cele mai adrenalinice sporturi extreme? Tu pe care-l preferi?

  Care sunt considerate cele mai adrenalinice sporturi extreme? Tu pe care-l preferi?

  Unele persoane, suficient de indraznete, practica sporturi extreme tocmai pentru ca doresc sa-si ”probeze” ...