Rucsac Camelbak Scudo 13L

  Cauti un rucsac care sa se potriveasca pentru activitati outdoor lejere, fara sa te incomodeze? Camelbak vine cu solutia. Acest brand este renumit pentru sistemul e hidratare pe care l-a inventat si care s-a dovedit a fi foarte util si foarte usor de folosit.

  Camelbak Scudo de 13 litri este potrivit pentru incepatori, dar si pentru profesionisti. Un rucsac de o capacitate mica, dar incapator, ce poate fi folosit la o tura de munte scurta, la o plimbare prin oras sau la o tura de bicicleta. Acei 13 litri sunt indeajuns pentru aceste tipuri de activitati.

  Spatele rucsacului si bretelele sunt construite in asa fel incat sa permita o ventilatie buna si sa se evite astfel transpiratia excesiva si disconfortul creat de aceasta. Sisteme precum Air Director si Air Mesh au grija de aceste aspecte.

  Materialele rucsacului sunt usoare si rezistente, iar culorile sunt vii si modelul este modern, practic si lejer de purtat in spinare.

  Lucru ce ii este propriu rucsacului Camelbak, si acest model se vinde cu rezervorul Omega Hydro Tanium de 3 litri, la care se ofera garantie pe viata. O capacitate foarte buna pentru hidratarea continua de care aveti nevoie in cazul oricarei activitati outdoor precum cele specificate mai sus. Rezervorul se afla intr-un buzunar special, lichidul din interior mentinandu-se rece o perioada mai lunga de timp.

  Rucsacul vine insotit si de o husa de ploaie, asa ca protectia este sporita, si cu atat mai mult lucrurile din interiorul rucsacului se vor pastra uscate.

  Ads

  You May Also Like

  Review echipament de munte: Rucsaci cu sisteme de hidratare

  Daca inca nu ai un rucsac de munte de calitate si ai in plan ...

  Review Rucsac Pieps Alpinist Pro 36L

  Vine, vine primavara! Sau ma insel? In orice caz fie iarna, fie vara intotdeauna ...

  Rucsac The North Face Electra – review echipament de munte

  Cauti un rucsac de oras, dar care sa fie totusi spatios? Ai vrea unul ...

  Review Rucsac Maramont CC 40. Prietenul ideal in calatorii

  Care este prietenul vostru cel mai bun pe care il luati in calatoriile voastre ...

  Review echipament de munte: Rucsac de oras The North Face

  Pasim incet-incet catre aleile toamnei, nu mai e mult si incepe si scoala. Liceenii ...