Rucsac Camelbak Scudo 13L

  Cauti un rucsac care sa se potriveasca pentru activitati outdoor lejere, fara sa te incomodeze? Camelbak vine cu solutia. Acest brand este renumit pentru sistemul e hidratare pe care l-a inventat si care s-a dovedit a fi foarte util si foarte usor de folosit.

  Camelbak Scudo de 13 litri este potrivit pentru incepatori, dar si pentru profesionisti. Un rucsac de o capacitate mica, dar incapator, ce poate fi folosit la o tura de munte scurta, la o plimbare prin oras sau la o tura de bicicleta. Acei 13 litri sunt indeajuns pentru aceste tipuri de activitati.

  Spatele rucsacului si bretelele sunt construite in asa fel incat sa permita o ventilatie buna si sa se evite astfel transpiratia excesiva si disconfortul creat de aceasta. Sisteme precum Air Director si Air Mesh au grija de aceste aspecte.

  Materialele rucsacului sunt usoare si rezistente, iar culorile sunt vii si modelul este modern, practic si lejer de purtat in spinare.

  Lucru ce ii este propriu rucsacului Camelbak, si acest model se vinde cu rezervorul Omega Hydro Tanium de 3 litri, la care se ofera garantie pe viata. O capacitate foarte buna pentru hidratarea continua de care aveti nevoie in cazul oricarei activitati outdoor precum cele specificate mai sus. Rezervorul se afla intr-un buzunar special, lichidul din interior mentinandu-se rece o perioada mai lunga de timp.

  Rucsacul vine insotit si de o husa de ploaie, asa ca protectia este sporita, si cu atat mai mult lucrurile din interiorul rucsacului se vor pastra uscate.

  Ads

  You May Also Like

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile de incarcare si reglaj!

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile despre incarcare si reglaj!

  Rucsacul de drumetii trebuie purtat corect. Acesta reprezinta un detaliu ce poate influenta confortul, ...

  Review Rucsac Pieps Alpinist Pro 36L

  Vine, vine primavara! Sau ma insel? In orice caz fie iarna, fie vara intotdeauna ...

  Nu pleca in drumetie fara un rucsac Maramont MR 80

  Este bine stiut faptul ca atunci cand pleci in drumetie ai nevoie de un ...

  Echipament de munte: Review Rucsac Zajo Terra 65L

  Vremea drumetiilor a venit si cu ea si nevoia de un echipament de munte ...

  Rucsac Camelbak Charge 11L

  Am laudat de multe ori beneficiile unui sistem de hidratare performant atunci cand mergi ...