Review sosete trekking Zajo Cordura

  Intr-un articol anterior am discutat pe tema sosetelor termice ce pot fi purtate in sezonul rece datorita proprietatilor pe care le indeplinesc. Cum a venit primavara si echipamentul de munte se modifica dar doar intr-o oarecare masura.

  Tu stii ce tip de sosete sa folosesti pe munte? Indiferent de raspuns, poti afla informatiile necesare din acest articol. Azi vom pune accentul pe sosete de trekking Zajo Cordura.

  Sosete trekking Zajo Cordura

  In primul rand, pe munte te incalti in bocanci:) Si nu orice bocanci, ci unii tehnici care sa iti asigure atat stabilitate pe terenul accidentat, cat si rezistenta si echilibru. Mai multe informatii gasesti in articolul Ce bocanci de munte alegi pentru trekking?

  Sosete trekking Zajo Cordura

  Nu pleca la drum fara aceste sosete. De ce? Pentru ca ele  sunt multifunctionale si anume sunt recomandate in orice anotimp racoros(inclusiv toamna si primavara) la toate activitatile pe munte: trekking, ture de munte, drumetii, excursii etc.

  Ceea ce le face pe acestea speciale, este materialul super rezistent la abraziune si rupere, cu un continut de 5% material Cordura, si 35%  lana Merino naturala, ceea ce traduce ca sunt respirabile, si au avantajul inteligent ca se adapateaza conditiilor de temperatura.

  Acest material este foarte placut la atingere, agreat de piele, si in mare parte constituie componenta de baza din imbracamintea functionala, eliminand eficient vaporii perspiratiei. Acestea nu vor aluneca in interiorul bocancilor, fapt ce asigura desfasurarea activitatii montane in conditii optime.

  Lana Merino asigura un confort termic perfect fiind compusa din 100% fibre naturale, cu sistem de termoreglare. Ceea ce inseamna ca iarna asigura caldura necesara, iar vara tin racoare.

  Un extraavantaj este ca aceste sosete Zajo Cordura pot fi purtate si in oras, in cadrul oricarei tinute. Nu mai trebuie sa va faceti griji in momentul in care mergeti in vizita la un prieten si codul casei impune sa va descaltati. Ca tot a venit anotimpul calduros, si mirosul trebuie sa fie de primavara!

  • Show Comments (1)

  Comments are closed.

  Ads

  You May Also Like

  Caciula Zajo pentru munte, oras si sport!

  Caciula pe munte este unul din articolele de imbracaminte care nu lipsesc din rucsac. ...

  Ce sa NU uiti cand pleci pe munte

  Fie faci hiking de o zi sau parcurgi o calatorie extinsa de mai multe ...

  Echipament de munte: Pieps

  Cine sunt cei de la Pieps si cu ce se ocupa? Este o firma ...

  Imbracamintea montana de iarna – Sugestii pentru excursii confortabile

  Trekking iarna? Cum te imbraci pentru a te simti confortabil in turele montane?

  Pentru drumetii si excursii la munte nu exista limite. Atata timp cat nu-ti lipseste ...