Review Rucsac Pieps Alpinist Pro 36L

  Vine, vine primavara! Sau ma insel? In orice caz fie iarna, fie vara intotdeauna este bine sa faci miscare. Din cele mai vechi timpuri natura a existat pentru ca omul sa o exploreze. 🙂 Orice muntoman stie faptul ca nu poti sa pleci la drum fara un echipament de munte profesional care sa reziste oricaror conditii.

  Siguranta calitatii este sintagma pe care o vom folosi azi si recomandarea mea, se refera la un rucsac ultraperformant care este indispensabil in cadrul calatoriilor montane. V-ar placea sa aveti parte de toate caracteristicile performante ale unui rucsac, la cele mai avantajoase preturi? Acum se poate deoarece brandul Pieps a dat startul la reduceri!

  Avantaje calitate

  Datorita calitatii sale, acest rucsac este recomandat pentru profesionisti la intreprinderea activitatilor de alpinism, sau drumetii montane. Ceea ce ne intereseaza sunt materialele din care este alcatuit pentru ca acest produs pune rezistenta pe primul plan fiind datorata materialului Cordura Hypalon la exterior in paralel cu Nylonul ultrausor care nu ingreuneaza calatorul.

  Concret, sa evaluam rezistenta materialului Cordura in paralel cu alte materiale din domeniu cu testul Wyzenbeck.

  Test de abrazare Wyzenbeck

  Dupa cum putem observa acest material rezista la de 4 ori mai multe cicluri decat alte materiale ceea ce denota siguranta absoluta a utilizatorului raportat la uzura sa in timp.

  Un alt avantaj important rezulta din greutatea redusa pe care acest rucsac o are si anume 1.2 kg ceea ce orice calator stie ca este important datorita obiectelor numeroase ce trebuie introduse.

  Design-ul functional al acestui rucsac de munte este asigurat de compartimentul interior 100% impermeabil, pentru stocarea lucrurilor de valoare, si a compartimentului principal accesat din lateral printr-un fermoar cu 2 directii. De asemenea este prevazut cu un suport pentru depozitarea toporului sau a altor accesorii pentru gheata si totodata un atasament special pentru casca.

  Este super confortabil prin intermediul bretelelor soft ajustabile iar capacul este reglabil. O alta caracteristica inteligenta a acestui rucsac este faptul ca un panel interior transparent confera luminozitate asupra obiectelor din interior.

  Nici unui muntoman nu i-ar placea ca in momentul executarii unei catarari extreme sa intampine probleme tehnice.:) De aceea acest rucsac inteligent ofera exact ceea ce promite, beneficii nenumarate calitatea si siguranta unui produs performant! Bucura-te si tu de un echipament de munte deosebit la un pret redus!

  Ads

  You May Also Like

  Rucsac Maramont Speed I

  Mai e atat de putin timp si copiii nostri incep scoala. O investitie inteligenta ...

  De ce sa pleci miercurea pe munte cu un rucsac Zajo Compact

  Suntem in plina saptamana de munca si se presupune ca miercurea este ziua in ...

  Rucsac de oras Maramont Magnum

  Am inceput sa tot vad oameni care merg pe bicicleta. Si nu-i asa ca ...

  Rucsac de munte Maramont CC40 – review echipament de munte

  Cine nu a fost vreodata multimit de rucsacurile Maramont? Diversitatea lor serveste oricarei nevoi. ...

  De ce sa alegi un rucsac Maramont Trek de 80L

  Sa vedem de ce rucsacul Maramont Trek de 80L este alegerea potrivita pentru expeditii ...