Rucsac Maramont Hiking 25L

  Luna septembrie este luna reducerilor, si beneficiarii principali vor fi copiii care se intorc la scoala. Daca te afli in cautarea unui rucsac de calitate pentru scoala/facultate/oras, un rucsac Maramont Hiking 25L se va potrivi numai bine cu necesitatile. Rucsacul este obiectul cel mai folosit si purtat in ultimele decenii de catre copii si adolescenti si de aceea merita o atentie sporita. Acest model il vei gasi toata luna cu pretul redus si merita sa ii oferi un credit, dupa ce ii vezi toate avantajele:

  Un rucsac Maramont Hiking 25L este foarte versatil. Fiind incapator si cu un design bine gandit, il poti folosi nu numai pentru transportul cursurilor, laptopului sau echipamentului sportiv. Se poate folosi cu succes si in excursii, la munte sau la mare, in cantonamente, la ski, patinaj, snowboard, etc. Motivul? Materialul foarte rezistent din care este fabricat. Acest material ii permite sa reziste la uzura, sa protejeze obiectele din interior de umezeala si sa le izoleze de temperaturile prea mari sau prea mici.  Iata elementele din care este fabricat acest rucsac:

  Cordura 500 – fibrele care alcatuiesc acest material sunt extrem de dense, de dure si de rezistente in timp. Il poti purta linistit pe spate indiferent de terenul pe care ar putea sa alunece si sa se rostogoleasca (zapada, roci taioase, etc.) pentru ca abraziunea nu il afecteaza. Cordura este un material de 10 ori mai rezistent decat bumbacul si de 3 ori mai durabil decat polyesterul.

  Sistemul spatelui anatomic – acest sistem permite purtarea rucsacului fara deformarea coloanei. Spatele si bazinul nu obosesc purtand incarcatura maxima de 25l, iar materialul care acopera acest sistem lasa pielea sa respirea in voie.

  Bretele anatomice – copiii au umerii in dezvoltare, si intreg sistemul osos si muscular sustin greutatea rucsacului de scoala. Bretelele anatomice au rolul de a ajuta distribuirea egala a greutatii si de a o face sa nu apese umerii. Astfel eviti riscul deformarii coloanei vertebrale in timp.

  Sistem de compresie – pentru ca rucsacul sa poata fi compactat atunci cand nu ai nevoie de intreg spatiul oferit

  Duraflex si YKK – accesoriile din aceste materiale adauga fermitate si durabilitate rucsacului

  Pe langa toate aceste avantaje, un rucsac Maramont Hiking 25L vine si cu o garantie de la producator de 62 de luni. Toti utilizatorii acestui rucsac au declarat ca sunt placuti impresionati de calitatea acestui brand romanesc si ca ar investi si in alte produse Maramont.

  Tu ce rucsac folosesti zi de zi? Te multumeste?

  Ads

  You May Also Like

  Review echipament de munte: Rucsac de oras The North Face

  Pasim incet-incet catre aleile toamnei, nu mai e mult si incepe si scoala. Liceenii ...

  Review Rucsac Maramont CC 40. Prietenul ideal in calatorii

  Care este prietenul vostru cel mai bun pe care il luati in calatoriile voastre ...

  Rucsac pentru bicicleta sau alergare – Bergans Rondane 6L

  Un rucsac dezvoltat de bergans of Norway special pentru alergatori si ciclisti. Rucsacul vine ...

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile de incarcare si reglaj!

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile despre incarcare si reglaj!

  Rucsacul de drumetii trebuie purtat corect. Acesta reprezinta un detaliu ce poate influenta confortul, ...

  Rucsac de oras Maramont Magnum

  Am inceput sa tot vad oameni care merg pe bicicleta. Si nu-i asa ca ...

  Rucsac de munte Maramont CC40 – review echipament de munte

  Cine nu a fost vreodata multimit de rucsacurile Maramont? Diversitatea lor serveste oricarei nevoi. ...