Sac de dormit Vango Atlas Square – review echipament de munte

  Stiati ca Vango are o traditie a calitatii ce se mentine inca din 1963, de la infiintarea brand-ului? Poate o sa va intrebati de ce fac o recenzie la un produs din gama Vango.

  Raspunsul este unul simplu: Vango si-a perfectionat in timp tehnologiile si materialele, si pentru ca nu erau multumiti de ce exista pe piata la diferite momente, si-au creat propriile fibre, totul pentru a-si multumi clientul si pentru a-i oferi un produs de calitate. Aici amintesc crearea materialului Hytex in 1967, ce a devenit reprezentativ pentru Vango in constructia de corturi. Apoi, in 1996 au scos pe piata fibra respirabila si impermeabila Protex.

  Pentru azi am ales din gama Vango un sac de dormit si anume Vango Atlas. Spre deosebire de sacii de dormit traditionali, de tip mumie, acest sac are o forma patrata, fapt ce permite o posibilitate mai mare de miscare, dar si pastrarea caldurii in interior in acelasi timp.

  Materialul din care este fabricat acest sac de dormit este Polair, iar umplutura este izolanta si alcatuita dintr-un singur strat.

  Gluga sacului de dormit Vango Atlas se strange cu elastic, asa ca o sa se muleze si n-o sa permita patrunderea frigului.

  Inaltimea maxima a persoanei care foloseste sacul de dormit Vango poate sa fie de 185 cm, asa ca atentie celor inalti, ca nu incapeti. 🙂

  Temperaturile la care face fata sacul de dormit Vango Atlas se incadreaza intre 7 si 20 grade Celsius, acest lucru facand cortul sa fie disponibil pentru 2 sezoane, primavara-vara.

  Greutatea sacului de dormit este de aproximativ 1,3 kg, asa ca va si usor de dus in rucsac atunci cand plecati la o tura de munte sau intr-un camping. Impachetat si rulat, sacul in husa are un diametru de 21 cm si o lungime de 30 cm. Il puteti pune in rucsac lejer sau agata de acesta, fara sa va incurce sau sa va ingreuneze la drum.

  Vango Atlas Square o sa va protejeze la fel de bine ca un sac de dormit care se muleaza pe corp. Confortul este specific Vango: sigur si foarte placut.  Asteptam si parerile voastre legate de acest produs sau daca ati sesizat si parti negative la el.

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Sac de dormit Vango Wilderness 350 dublu – review echipament de munte

  V-ati gandit vreodata sa alegeti un sac de dormit dublu atunci cand plecati la ...

  Cum poti dormi bine sub cerul liber, fara cort?

  Cum poti dormi bine sub cerul liber, fara cort?

  Desi vara se pregateste sa-si predea ”sarcinile” urmatorului sezon, nu inseamna ca nu te ...

  Echipament de munte: Saltea autogonflabila

  De cate ori nu ne-am dorit sa iesim cu gasca la o tura de ...

  Sac de dormit Maramont Alpin 150

  Sa vedem care sunt acele caracteristici care recomanda sacul de dormit Maramont Alpin 150 ...

  Camping in familie! Review Cort Zajo Camp de 4 persoane

  Petrecerea timpului liber este un prilej de bucurie in masura in care optezi sa ...

  Ce trebuie sa stii despre temperatura sacului de dormit?

  Ce trebuie sa stii despre temperatura sacului de dormit?

  Temperatura sacului de dormit descrie o caracteristica esentiala (dar nu singura) cand iti alegi ...