Rucsac Pieps Hiker 32L – review echipament de munte

  Cauti un rucsac pentru o drumetie ce se poate intinde pe cateva zile? Ai de ales dintre multe brand-uri si nu stii pentru ce sa optezi? De data aceasta ai putea incerca un rucsac Pieps Hiker, cu o capacitate de 32 de litri.

  Ce se stie despre Pieps? Este un brand de origine din Austria ce are ca principala preocupare crearea de echipament de munte care se foloseste in conditii extreme, in conditii de avalansa. De aceea gama lor curpinde produse precum dispozitive de avertizare, rucsacuri si imbracaminte de corp.

  Daca se face referire la rucsacurile executate de Pieps si se alege modelul Hiker, atunci trebuie stiti ca acesta poate fi folosit la sporturi outdoor, precum ture de hiking, de trekking, dar chiar si de via ferrata.

  Ce il face deosebit? Materialele folosite de catre Pieps in confectionarea rucsacului Hiker sunt dintre cele mai bune si mai durabile, precum Nylon 420D, Cordura si Hypalon (fibre ce sunt rezistente in timp, la folosire intensa, la uzura, la taiere si rupere). Utilizatorii au fost unanim de acord ca alegerea acestor materiale face din rucsacul Pieps Hiker un accesoriu de nadejde, ce poate fi folosit indelung fara probleme.

  Greutatea rucsacului Pieps Hiker 32 l este de numai 1,35 kg. Rucsacul se distribuie impreuna cu o pelerina de ploaie care se va dovedi foarte utila atunci cand va prinde ploaia pe nepregatite la o tura de munte, pelerina asigurand un plus de protectie obiectelor din interiorul rucsacului.

  Cu o capacitate de 32 de litri, un astfel de rucsac Pieps este indeajuns de incapator pentru a va putea fi de folos la o tura de munte de weekend, permitandu-va sa luati atat hrana, cat si articole de imbracaminte si camping, iar daca le aranjati asa cum trebuie, atunci vor incapea cu siguranta.

  Sistemul de ventilatie Fiber Air de care dispune ajuta la uscarea rapida a pielii in cazul transpiratiei, minimizand-o in acelasi timp si contribuind la confortul turei de munte.

  In exteriorul rucsacului o sa gasiti sisteme de ancorare a pioletilor si chiar a schiurilor, asa ca se dovedeste a fi util nu numai la sporturile de vara, cat si la sporturile de iarna.

  Modelele in care vine acest rucsac implica trei combinatii de culori: gri cu albastru, gri cu rosu, gri cu galben. Astfel poate fi adaptat si pentru femei, nu numai pentru barbati.

  Ati testat pana acum Pieps Hiker? Ce impresie care v-a lasat? Va face sa optati in continuare pentru folosirea lui?

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Review echipament de munte: Rucsac de oras The North Face

  Pasim incet-incet catre aleile toamnei, nu mai e mult si incepe si scoala. Liceenii ...

  Echipament de munte: Review Rucsac Zajo Terra 65L

  Vremea drumetiilor a venit si cu ea si nevoia de un echipament de munte ...

  De ce sa alegi un rucsac Maramont Trek de 80L

  Sa vedem de ce rucsacul Maramont Trek de 80L este alegerea potrivita pentru expeditii ...

  Review Rucsac Pieps Alpinist Pro 36L

  Vine, vine primavara! Sau ma insel? In orice caz fie iarna, fie vara intotdeauna ...

  Review echipament de munte: Rucsaci cu sisteme de hidratare

  Daca inca nu ai un rucsac de munte de calitate si ai in plan ...