Rucsac Pieps Hiker 32L – review echipament de munte

  Cauti un rucsac pentru o drumetie ce se poate intinde pe cateva zile? Ai de ales dintre multe brand-uri si nu stii pentru ce sa optezi? De data aceasta ai putea incerca un rucsac Pieps Hiker, cu o capacitate de 32 de litri.

  Ce se stie despre Pieps? Este un brand de origine din Austria ce are ca principala preocupare crearea de echipament de munte care se foloseste in conditii extreme, in conditii de avalansa. De aceea gama lor curpinde produse precum dispozitive de avertizare, rucsacuri si imbracaminte de corp.

  Daca se face referire la rucsacurile executate de Pieps si se alege modelul Hiker, atunci trebuie stiti ca acesta poate fi folosit la sporturi outdoor, precum ture de hiking, de trekking, dar chiar si de via ferrata.

  Ce il face deosebit? Materialele folosite de catre Pieps in confectionarea rucsacului Hiker sunt dintre cele mai bune si mai durabile, precum Nylon 420D, Cordura si Hypalon (fibre ce sunt rezistente in timp, la folosire intensa, la uzura, la taiere si rupere). Utilizatorii au fost unanim de acord ca alegerea acestor materiale face din rucsacul Pieps Hiker un accesoriu de nadejde, ce poate fi folosit indelung fara probleme.

  Greutatea rucsacului Pieps Hiker 32 l este de numai 1,35 kg. Rucsacul se distribuie impreuna cu o pelerina de ploaie care se va dovedi foarte utila atunci cand va prinde ploaia pe nepregatite la o tura de munte, pelerina asigurand un plus de protectie obiectelor din interiorul rucsacului.

  Cu o capacitate de 32 de litri, un astfel de rucsac Pieps este indeajuns de incapator pentru a va putea fi de folos la o tura de munte de weekend, permitandu-va sa luati atat hrana, cat si articole de imbracaminte si camping, iar daca le aranjati asa cum trebuie, atunci vor incapea cu siguranta.

  Sistemul de ventilatie Fiber Air de care dispune ajuta la uscarea rapida a pielii in cazul transpiratiei, minimizand-o in acelasi timp si contribuind la confortul turei de munte.

  In exteriorul rucsacului o sa gasiti sisteme de ancorare a pioletilor si chiar a schiurilor, asa ca se dovedeste a fi util nu numai la sporturile de vara, cat si la sporturile de iarna.

  Modelele in care vine acest rucsac implica trei combinatii de culori: gri cu albastru, gri cu rosu, gri cu galben. Astfel poate fi adaptat si pentru femei, nu numai pentru barbati.

  Ati testat pana acum Pieps Hiker? Ce impresie care v-a lasat? Va face sa optati in continuare pentru folosirea lui?

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Rucsac The North Face Electra – review echipament de munte

  Cauti un rucsac de oras, dar care sa fie totusi spatios? Ai vrea unul ...

  Nu pleca in drumetie fara un rucsac Maramont MR 80

  Este bine stiut faptul ca atunci cand pleci in drumetie ai nevoie de un ...

  Rucsac Camelbak Scudo 13L

  Cauti un rucsac care sa se potriveasca pentru activitati outdoor lejere, fara sa te ...

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile de incarcare si reglaj!

  Cum se poarta corect rucsacul de drumetii? Afla toate detaliile despre incarcare si reglaj!

  Rucsacul de drumetii trebuie purtat corect. Acesta reprezinta un detaliu ce poate influenta confortul, ...