Bluza de corp Loap Zobia pentru femei – Review echipament de munte

  Este foarte important in sezoanele care urmeaza sa mergem in excursii bine imbracati. Numai ca ceea ce nu multi stiu este ca azi e posibil sa iei pe tine 1-2 obiecte de imbracaminte pentru partea superioara a corpului si sa fie arhisuficient. Si in plus aceste putin obiecte, care pot fi o bluza de corp si un polar, sau o geaca, le simti mult mai usoare, mai lejere. Si chiar contrar credintei traditionale, tin mai bine cald decat un pulover de lana si o geaca greoaie.

  Bluza de corp Loap Zobia

  Am scris o scurta serie de articole despre cum trebuie sa te imbraci toamna pe munte. Cate straturi de imbracaminte e bine sa avem pe noi, de ce, si cum sa ne organizam hainele in functie de excursie. Azi discutam si despre un model de bluza de corp, primul strat necesar pe piele. Daca esti nesigur(a) cum ne recomanda specialistii sa ne imbracam in seoznul de toamna-iarna pe munte, articolul Cu ce haine ne echipam toamna pe munte? va fi informativ.

  Aceasta bluza de corp Loap Zobia pentru femei se muleaza perfect pe corp, protejand bine toate punctele sensibile. O bluza de corp este elaborata sa nu bloceheze porii, si sa ajute transpiratia sa iasa in afara. Nu orice material este capabil sa faca chestia atsa. Polyesterul 100% din aceasta bluza de corp Loap Zobia este foarte-foarte elastic, rezistent la intindere si uz zilnic.

  Avantajul suprem este ca iti inlesneste miscarile sportive, si te racoresti atat cat e in regula sa nu racesti. Transpiratia se evapora rapid de pe piele, iar mirosurile neplacute nu au timp sa se produca, pentru ca numai transpiratia care persista la nivelul pielii devine sesizabila. Atunci cand transpiratia este blocata pe piele, incep sa se dezvolte tot mai multe si mai multe bacterii. Totusi, asa cum explicam si in articolul trecut, Tehnologii in cadrul echipamentelor montane: OrthoLite®, anumite tesaturi impiedica producerea transpiratiei, ceea ce nu e deloc sanatos. Trebuie sa eliminam toxinele si sa ne reglam temperatura, sa nu ne supraincalzim. Iar rolul primului strat de imbracaminte, care e de multe ori bluza de corp, este indeplinit cu succes de modelul Loap Zobia.

  Ads

  You May Also Like

  Ce poate fi mai bun decat un hanorac Zajo Merinowool 240 Hoodie?

  Ce poate fi mai bun decat un hanorac Zajo Merinowool 240 Hoodie? Doua hanorace ...

  Cat de mult conteaza impermeabilitatea si respirabilitatea la imbracamintea de munte?

  Cat de mult conteaza impermeabilitatea si respirabilitatea la imbracamintea de munte?

  Indiferent de sezonul pentru care este creata, imbracamintea de munte trebuie sa indeplineasca o ...

  imbracamintea tehnica de corp - intrebari si rapsunsuri

  Imbracamintea tehnica de corp: 7 Intrebari + 7 raspunsuri, ca sa fie totul clar

  Vedeta de azi este imbracamintea tehnica de corp. Oamenii vorbesc despre ea. Se gandesc ...

  Cum te protejezi de radiatii UV pe munte si in camping?

  Cum te protejezi de radiatii UV pe munte si in camping?

  Acum ca temperatura aerului incepe sa se incinga tot mai mult in zonele de ...