Cort Hannah River pentru 4 persoane

  Spre ce brand va orientati atunci cand vreti sa va cumparati un cort? Hannah este una dintre solutiile pe care vi le propunem noi. Firma este originara din Cehia si se ocupa cu fabricarea de echipament de munte de diferite tipuri, precum corturi, imbracaminte de corp, saci de dormit, rucsacuri si altele. Gama de corturi de la Hannah cuprinde articole atat pentru drumetii ce vor sa mearga intr-un camping, cat si pentru profesionistii ce urca pe munte la altitudini mari si au nevoie de o protectie serioasa a cortului.

  Cortul Hannah River este fabricat pentru a putea cuprinde 4 persoane, de aceea dispune de 2 intrari. Pentru a putea multumi mai multi utilizatori, Hannah a facut cortul River sa fie potrivit pentru 3 sezoane, asa ca ar trebui sa va fie indeajuns aproape pentru orice tip de tura de munte si temperatura pe care o veti intalni.

  Materialul folosit in fabricarea cortului este poliester. Pentru folia de exterior s-a folosit poliester de 3000 mm, iar pentru folia de podea, un poliester de 7000 mm, asa ca grosimea lui va poate sugera rezistenta pe care o are la umezeala si pamantul rece.

  Durawrap este materialul din care sunt executate betele de cort. Are in componenta fibra de carbon, betele avand grosimea de 8,5 mm.

  Greutatea cortului este de 4,3 kg, fapt care o sa ii bucure pe cei ce isi cauta un cort, deoarece altul de 4 persoane este mai greu si ar putea cu usurinta sa ingreuneze drumetia. Impachetat, cortul Hannah River are dimensiunea 21 x 45 cm, asa ca nu ocupa mult spatiu in bagaj.

  Pentru a va putea face o impresie generala despre cortul Hannah River va aratam prezentarea lui oficiala.

  Avand in vedere ca este un cort de 4 persoane, Hannah River este recomandat familiilor sau persoanelor ce merg cu 2-3 prieteni la o tura de munte. In plus, nu credeti ca o drumetie este mai plina de voie buna atunci cand aveti aproape oameni dragi?

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Din experienta montaniarzilor ”cu vechime”, este important in ce conditii campam. Si pentru ca ...

  Cort de 4 persoane Vango Sungari 400 - Review echipament de munte

  Cort de 4 persoane Vango Sungari 400 – review echipament de munte

  O tura de munte de mai multe zile necesita un cort adecvat. In plus, ...

  Cort Vango Zeal 200 pentru 2 persoane

  Din seria de corturi de 2 persoane pe care le detine Vango, astazi amintim ...

  Echipament de munte: Review cort Zajo Fjord 2

  Ce poate fi mai bun decat sa traiesti adevarata experienta outdoor privind dintr-un cort ...

  Corturi de 3 persoane: Cort Vango Alpha 300 vs. Cort Easy Camp Quasar 300

  Ce cort alegeti cand plecati la o drumetie sau intr-un camping cu familia? Aici ...