Bete de trekking Maramont Trek – review echipament de munte

  Maramont este un brand din Romania ce si-a dovedit utilitatea si profesionalismul prin fabricarea de produse tehnice si rezistente, categorie din care fac parte si betele de trekking Maramont Trek.

  Asa cum se intelege, betele Maramont Trek pot fi folosite la sporturi outdoor precum trekking, hiking sau orice alta tura de munte. Se preteaza la orice tip de traseu, fie el de urcat sau coborat. Bineinteles, se pot folosi si pe teren drept.

  Datorita protectiei de cauciuc, rozetelor de 50 mm ce sunt incluse in pachet si mai ales varful din Carbide (alcatuit dintr-un compus de carbon), betele de trekking Maramont Trek se intepenesc bine in teren, nepermitand alunecarea. Va puteti sprijini bine in ele si va vor fi de ajutor atunci cand e nevoie.

  Betele se pot strange si desface, de aceea primesc si denumirea de bete telescopice, fiind alcatuite din 3 portiuni, facand astfel posibila reglarea lor, fiecare adaptandu-le la cum simte nevoia, la inaltimea personala si la tipul de teren. Reglajul lor se poate face intre 64 si 140 cm.

  Pentru ca manerul si prinderea sunt si ele foarte importante la betele de trekking de calitate, de aceea Maramont a implementat manerul Eva Grip cu chinga Neopren (alcatuit dintr-o spuma speciala si rezistenta, placuta la atingere). Sistemul de blocare Flexy Locking contribuie si el la o stabilitate mai mare si o fixare a mainii pe batul de trekking.

  Materialul din care sunt alcatuite betele de trekking Maramont Trek este binecunoscutul aluminiu 7075, preferat in locul oricarui alt material. Raportul rezistenta-greutate este foarte bun. Aluminiul 7075 face fata folosirii indelungate si fortarii, iar in acelasi timp utilizatorul nici nu simte greutatea betelor, pentru ca un bat de trekking Maramont are numai 215 g.

  Ati identificat bete de trekking mai bune ca Maramont Trek? Si-au dovedit calitatea atunci cand le-ati folosit?

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Motive sa folosesti bete de trekking in aventurile outdoor

  10 Optime motive sa folosesti bete de trekking in aventurile outdoor

  Este oare indicat sa folosesti bete de trekking in aventurile outdoor? Servesc intr-adevar la ...

  Nordic walking este un sport pentru toti – Descopera-l si tu!

  Nordic walking este un sport pentru toti – Descopera-l si tu!

  Te intereseaza sa antrenezi musculatura si sa stimulezi aparatul cardiovascular fara exercitii complicate la ...

  De ce sa folosesti bete de trekking pe munte

  Betele de trekking sunt parte al unui echipament de munte standard al persoanelor care ...