Review bocanci de munte Lomer Tonale

  Alaturi de un rucsac, sac de dormit, cort si imbracamintea confortabila, intr-o drumetie pe munte avem nevoie si de bocanci comozi.

  De cele mai multe ori incaltamintea pe care o folosim in turele de munte poate face diferenta intre o experienta placuta si una total nereusita. De aceea, alegerea bocancilor necesita destul de mult timp si trebuie sa va informati inainte de a lua o decizie de cumparare.

  Lomer – producator incaltaminte montana si urbana

  Lomer este unul dintre producatorii consacrati, care continua sa produca incaltaminte de munte de foarte buna calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Ei au inteles faptul ca siguranta si confortul utilizatorilor sunt mult mai importante pe munte, astfel ca in procesul de fabricatie folosesc cele mai noi tehnologii si materiale.

  Tot ei fac parte dint-o categorie foarte selecta de producatori care inoveaza incontinuu aducand de la an la an contibutii importante in domeniul outdoor.

  Designul pentru toate produsele Lomer se face in Italia iar productia incaltamintei se face exclusiv in tarile din Europa. Toti bocancii de la Lomer beneficiaza de 1 an garantie.

  Specificatii bocanci munte Lomer Tonale

  Bocancii de munte Lomer Tonale sunt fabricati din piele Anfibio cu o grosime de 2.6 / 2.8 mm. Membrana Sympatex folosita la fabricarea bocancilor asigura doua proprietati foarte importante pentru orice bocanci: impermeabilitate 100% si respirabilitate.

  Alaturi de GoreTex, Sympatex este o membrana de o foarte buna calitate, ambele fiind 100% impermeabile si respirabile. Aceste doua membrane ofera confort si protectie piciorului, eliminand  transpiratia din interior si oprind apa sa intre in interiorul bocancului.

  Una dintre principalele caracteristici si avantaje ale acestui bocanc este numarul mic de cusaturi folosite, reducand astfel posibilitatea ca apa sa patrunda in bocanc.

  Talpa Vibram creste aderenta bocancilor pe suprafetele umede, pastreaza stabilitatea si ofera un grad ridicat de siguranta.

  Acestea fiind spuse, mai am doua sfaturi/sugestii pentru voi:

  1. sa nu mergi niciodata pe munte cu bocanci noi. Foloseste-i prin oras sau prin casa pentru a se uza putin astfel incat atunci cand mergi pe munte sa nu faci bataturi si sa te doara picioarele
  2. foloseste niste sosete speciale. Merita investitia mai ales ca nu sunt foarte scumpe si confortul picioarelor tale este mult mai important.

  Personal, folosesc bocancii de 2 ani si inca se comporta bine. Ii utilizez mai intens toamna, iarna si primavara. Prima experienta cu ei, este exact opusul primei sugestii de mai sus (nu merge pe munte cu bocanci noi!) dar la urmatoarele urcari m-am simtit foarte bine si nu am mai avut nici un fel de problema.

  Daca aveti experiente, alte sfaturi sau sugestii nu ezitati sa scrieti in comantarii. Pot sa fie de mare ajutor pentru alti iubitori ai muntelui.

  SUMMARY & RESULTS

  Bocanci de munte conformtabili si destul de usori, destinati pentru ture montane scurte si medii. Talpa Vibram amortizeaza foarte bine socurile si au o aderenta buna pe stanca sau teren alunecos.

  4.5

  Bocanci de munte pentru ture la altitudini mici si medii

  Review

  • Confort

  • Impermeabilitate

  • Respirabilitate

  • Pret

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Bocanci The North Face Crestone Mid GTX

  Toamna si-a intrat deja in drepturi, soarele nu mai are puterea de a incalzi ...

  Bocanci de munte Lowa Renegade

  Bocancii de munte Lowa Renegade pot fi folositi pe diferite tipuri de teren, de ...

  Bocanci de munte Kayland Cumbria GTX – Review echipament de munte

  Bocancii de munte Kayland Cumbria GTX fac parte din gama bocancilor de hikking. Avantajele ...

  Bocanci Tecnica Cyclone II Mid TCY pentru copii

  Saptamana trecuta iti vorbeam despre cum sa abordezi natura in excursiile tale cu familia ...

  Bocanci Kayland Cumbria GTX

  Iata ca pasim incet-incet in sezonul rece si ca sa nu te prinda nepregatit, ...

  Ghete de munte Kayland Crosser

  Ati fost vreodata dezamagiti de vreo pereche de incaltaminte de la Kayland? De fiecare ...