Nu pleca in drumetie fara un rucsac Maramont MR 80

  Este bine stiut faptul ca atunci cand pleci in drumetie ai nevoie de un rucsac de munte care sa te sprijine in activitatea outdoor pe care vrei sa o desfasori!

  Haideti sa vedem prin ce se deosebeste rucsac-ul Maramont MR 80 de celelalte si ce beneficii aduce in plus!

  1. Functionalitate

  Functionalitatea acestui rucsac se traduce prin compartimentarea principala ce se realizeaza prin diafragma cu snur ce ofera un plus in organizarea lucrurilor.

  Rucsac Maramont MR80

  Este prezenta utilizarea eficienta a spatiului de depozitare prin prezenta agatatorilor pentru pioleti, bete de trekking, skiuri si compresii laterale de volum.

  De asemenea, capacul rucsacului este fix si prezinta compresii pentru volum utilizate in ajustarea pozitiei dar si a volumului si pe capac gasim un suport pentru echipament. Buzunarele sunt distribuite intr-un mod eficient, astfel ca prezinta 2 buzunare pe capac, 1 buzunar interior si unul exterior, cele laterale sunt acoperite cu plasa si in interior unul pentru acte.

  Este prevazut cu accesorii ca si husa de ploaie, accesorii calitative Duraflex si fermoare YKK rezistente la utilizari repetate. Doua avantaje ale acestui model consta in faptul ca este atat impermeabil cat si respirabil ceea ce il face rezistent contra intemperiilor vremii de pe munte.

  2. Confort

  Modelul de rucsac Maramont MR 80 are o capacitate de 80L si este recomandat in expeditii montane, drumetii, alpinism, trekking etc. Ceea ce este inedit la acest rucsac este faptul ca este conceput pentru transportul unor greutati mari pe durata lunga.

  Confortul este asigurat datorita structurii sale anatomice ce se poate regla si asigura spatelui ventilatia necesara pentru a nu se supraincalzi. La piept rucsacul se prinde cu sistemul Maramont ce asigura mobilitate in timpul miscarii.

  Alege un rucsac Maramont MR 80 ca sa iti sprijine activitatea montana, calitatea sa fiind sustinuta de producator pe parcursul a 36 de luni! Afla totodata care sunt caracteristicile de care trebuie sa tii cont cand alegi un rucsac de munte!

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Review Rucsac Maramont CC 40. Prietenul ideal in calatorii

  Care este prietenul vostru cel mai bun pe care il luati in calatoriile voastre ...

  Rucsac Maramont Hiking 25L

  Luna septembrie este luna reducerilor, si beneficiarii principali vor fi copiii care se intorc ...

  Un rucsac de munte perfect – Maramont MR60

  De ceva ani incoace ne putem lauda si noi cu un brand romanesc care ...

  Rucsac pentru bicicleta sau alergare – Bergans Rondane 6L

  Un rucsac dezvoltat de bergans of Norway special pentru alergatori si ciclisti. Rucsacul vine ...

  Rucsac Maramont Speed I

  Mai e atat de putin timp si copiii nostri incep scoala. O investitie inteligenta ...