Nu pleca in drumetie fara un rucsac Maramont MR 80

  Este bine stiut faptul ca atunci cand pleci in drumetie ai nevoie de un rucsac de munte care sa te sprijine in activitatea outdoor pe care vrei sa o desfasori!

  Haideti sa vedem prin ce se deosebeste rucsac-ul Maramont MR 80 de celelalte si ce beneficii aduce in plus!

  1. Functionalitate

  Functionalitatea acestui rucsac se traduce prin compartimentarea principala ce se realizeaza prin diafragma cu snur ce ofera un plus in organizarea lucrurilor.

  Rucsac Maramont MR80

  Este prezenta utilizarea eficienta a spatiului de depozitare prin prezenta agatatorilor pentru pioleti, bete de trekking, skiuri si compresii laterale de volum.

  De asemenea, capacul rucsacului este fix si prezinta compresii pentru volum utilizate in ajustarea pozitiei dar si a volumului si pe capac gasim un suport pentru echipament. Buzunarele sunt distribuite intr-un mod eficient, astfel ca prezinta 2 buzunare pe capac, 1 buzunar interior si unul exterior, cele laterale sunt acoperite cu plasa si in interior unul pentru acte.

  Este prevazut cu accesorii ca si husa de ploaie, accesorii calitative Duraflex si fermoare YKK rezistente la utilizari repetate. Doua avantaje ale acestui model consta in faptul ca este atat impermeabil cat si respirabil ceea ce il face rezistent contra intemperiilor vremii de pe munte.

  2. Confort

  Modelul de rucsac Maramont MR 80 are o capacitate de 80L si este recomandat in expeditii montane, drumetii, alpinism, trekking etc. Ceea ce este inedit la acest rucsac este faptul ca este conceput pentru transportul unor greutati mari pe durata lunga.

  Confortul este asigurat datorita structurii sale anatomice ce se poate regla si asigura spatelui ventilatia necesara pentru a nu se supraincalzi. La piept rucsacul se prinde cu sistemul Maramont ce asigura mobilitate in timpul miscarii.

  Alege un rucsac Maramont MR 80 ca sa iti sprijine activitatea montana, calitatea sa fiind sustinuta de producator pe parcursul a 36 de luni! Afla totodata care sunt caracteristicile de care trebuie sa tii cont cand alegi un rucsac de munte!

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Rucsac de munte Maramont CC40 – review echipament de munte

  Cine nu a fost vreodata multimit de rucsacurile Maramont? Diversitatea lor serveste oricarei nevoi. ...

  De ce sa pleci miercurea pe munte cu un rucsac Zajo Compact

  Suntem in plina saptamana de munca si se presupune ca miercurea este ziua in ...

  Review echipament de munte: Rucsaci cu sisteme de hidratare

  Daca inca nu ai un rucsac de munte de calitate si ai in plan ...

  De ce sa alegi un rucsac Maramont Trek de 80L

  Sa vedem de ce rucsacul Maramont Trek de 80L este alegerea potrivita pentru expeditii ...