Nopti linistite in camping cu un cort Zajo Fox

  Inceput de saptamana si gandul ne zboara tot la activitati distractive de weekend. Se zice ca miercurea este ziua in care focus-ul este la capacitate maxima astfel ca ne este ingaduit ca in aceasta zi de marti sa ne mai relaxam putin. 🙂

  Ce este un camping reusit fara un echipament de munte calitativ care sa ne ofere toate conditiile necesare? Ca sa dormi bine in camping ai nevoie de un plus de confort pe care doar un cort conceput in aceasta directie poate sa ti-l ofere. Acestea fiind spuse haideti sa ne concentram asupra modelului de cort Zajo Fox de 2 persoane.

  Functionalitate

  Cortul Zajo Fox de 1/2 persoane este ideal pentru excursii sau expeditii de scurta durata cum ar fi de exemplu pe timp de weekend.

  Cort Zajo Fox

  Functionalitatea este asigurata prin design-ul practic bazat pe materialele de calitate prevazute cu tehnologia RainXpert care datorita porilor microscopici laminati direct pe material asigura un confort termic absolut.

  Aceasta caracteristica este transpusa in ideea in care vaporii din interiorul cortului sunt eliminati intr-un mod eficient la exterior pe cand  invelisul nu permite ca picaturile de apa sa patrunda in interior. La un cort ai nevoie ca atunci cand iti este lumea mai draga sa nu cada pe tine! Corect? 🙂

  Acest lucru nu se va intampla intrucat exista sustinere si stabilitate din partea betelor de cort din aluminiu 7001 T6, cu diametru de 8.5 mm, cuiele din aluminiu ultrarezistente pentru extra-sustinere. Tot aici intra si faptul ca desi este un model de 2 persoane spatios avand o dimensiune totala de 270 x 155 x 100 cm are o greutate redusa de 2.5 kg, fiind usor de transportat si de instalat.

  Impermeabilitate

  La capitolul impermeabilitate, pe langa faptul ca este prezenta tehnologia precizata mai sus, implica si materialele de calitate super rezistente cum ar fi : exteriorul din 100% Poliester Ripstop 210T acoperit cu PU iar interiorul este realizat din material 100% Poliester Tafetta 190T si podea 100% Nylon Tafetta 190T TPU. (TPU fiind invelisul din poliuretan)

  Materialul utilizat este prevazut cu tehnologia RainXpert, impermeabilitatea exterioara este de 8000 iar cea interioara asigurata de podea este 10000.  Asa ca ploaie, vant, ninsoare..Cortul Zajo Fox rezista! 🙂

  Accesorii

  De asemenea acest model de cort este prevazut si cu accesorii de tipul cablurilor reflectorizante pentru o mai buna vizibilitate pe timp de noapte, detine catarame din plastic Duraflex si cusaturi lipite care nu permit patrunderea apei in interiorul cortului.

  Daca vrei u cort performant care sa te sustina in camping si care sa iti ofere nopti linistite si un somn excelent poti alege cu incredere modelul de cort Zajo Fjord! Si pentru inceput poti citi si tot ce trebuie sa stii despre camping!

  Ads

  You May Also Like

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Din experienta montaniarzilor ”cu vechime”, este important in ce conditii campam. Si pentru ca ...

  Caracteristici importante in alegerea unui cort de munte

  3 Caracteristici importante in alegerea unui cort de munte

  Pentru un necunoscator, nu prea conteaza ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un cort de ...

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune de cumparat

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune-n toate cele

  Pentru backpacker-i, drumeti sau cicloturisti, greutatea bagajului poate fi o problema. Totul se poate ...

  Echipament de munte: Review cort Zajo Montana 2

  Iti planifici de mult o calatorie si constati ca ai avea nevoie de un ...

  Bucura-te de camping cu un cort de 2 persoane Vango Dart DS 200

  Ce poti face cu un cort? Absolut simpla intrebarea, raspunsul fiind clar sa mergi ...

  Echipament de munte: Review cort Zajo Fjord 2

  Ce poate fi mai bun decat sa traiesti adevarata experienta outdoor privind dintr-un cort ...