Maramont – producator echipament de munte (Romania)

  Maramont este un brand romanesc inregistrat oficial in anii ’90. Ideea brandului s-a nascut cu mult timp inainte, la Baia Mare, pe la inceputul anilor ’80 in mintea copilului Gabriel Motica puternic impresionat de filmul ‘Moartea unui ghid’. De atunci, practicarea alpinismului si pasiunea pentru munte i-au oferit informatii pretioase pentru confectionarea echipamentului de munte si alpinism creat sub denumirea Maramont.

  Astfel, cu o traditie de peste 25 de ani, Maramont pune la dispozitia utilizatorilor o gama diversa de articole de calitate, precum: rucsacuri, saci de dormit, parazapezi, pelerine de ploaie, carabine, catarame etc.

  Utilizatorii brandului se declara foarte multumiti de calitatea si rezistenta produselor.  In fabricarea produselor sub marca Maramont se folosesc materiale precum:

  Cordura, tesatura deosebit de rezistenta la uzura, de 10 ori mai rezistenta decat bumbacul, de 3 ori mai rezistenta decat poliesterul, de 2 ori mai rezistenta decat nylonul; este cel mai des intalnita la incaltaminte, rucsacuri de munte si alte articole din echipamentul de munte;
  Duraflex, material ce are in componenta poliuretan, ceea ce ii confera proprietati precum durabilitatea sau impermeabilitatea; este des utilizat la carabiniere;
  Kevlar, ofera rezistenta la taiere, la uzura si la agentii chimici; este des utilizat la corzi de alpinism;
  Teflon, un izolator excelent care rezista la pete si temperaturi crescute; este des utilizat la rucsacuri de munte si de oras;

  Articolele de echipament montan Maramont sunt cunoscute si apreciate, astfel ca vin in ajutorul oricarui iubitor de munte, de la incepator la profesionist. Echipamentele de munte Maramont pot fi folosite la practicarea diferitelor sporturi, deopotriva sporturi de iarna si sporturi de vara.

  Cu o gama variata de produse, Maramont pune la dispozitia consumatorilor seturi complete de echipament de munte la un inalt nivel calitativ.

  MARAMONT este o marcă înregistrată a firmei GAMONTEC SRL, fiind un departament de creaţie şi producţie de echipamente montane, în special rucsacuri. Tradiţia şi calitatea produselor MARAMONT au o vechime de peste 25 de ani.

  Daca folositi sau vreti sa aflati mai multe detalii despre produsele Maramont scrieti un comentariu in sectiunea de mai jos. Astept si aprecierile sau criticile legate de acest brand si produsele lor.

  Tags:

  Ads