Imbracaminte de corp pentru femei Bergans Akeleie – lana Merinos

  Imbracaminte de corp Bergans of Norway - Akeleie

  Chiar daca inca nu ne bucuram de zapada, temperaturile scazute de afara ne indeamna sa ne imbracam mai bine atunci cand iesim din casa. Imbracaminte de corp Bergans of Norway ofera o alternativa buna pentru a ne proteja de frig.

  Imbracamintea de corp de la Bergans, modelul Akeleie, face parte dintr-o serie de produse cu un inalt standard de calitate. Atat bluzele cat si panalonii sunt confectionate dintr-o combinatie de lana Merinos cu poliester pentru o mai buna respirabilitate si izolatie termica.

  Spre deosebire de majoritatea produselor first layer care sunt confectionate dintr-un singur strat protector, Akeleie are 2 straturi pentru o izolatie foarte eficienta a corpului impotriva temperaturilor scazute. Pe langa acest aspect, o imbracaminte de corp buna trebuie sa fie flexibila si comoda, sa distribuie umiditatea corpului in mod egal, sa elimine transpiratia eficient si sa mentina suprafata corpului uscata.

  Bluza de corp Bergans Akeleie Lady face toate aceste lucruri si de aceea o recomand. Pentru ca lucrurile sa fie echitabile, mentionez ca exista si varianta Akeleie pentru  barbati. 🙂

  Tags:

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Ads

  You May Also Like