Ghete The North Face Hedgehog GTX XCR – review echipament de munte

  The North Face este un brand cunoscut in materie de echipamente outdoor, atat pentru purtarea lor in oras, cat si pentru folosirea lor in conditii de mediu dure, la ture de munte ce necesita echipamente performante si tehnice. Viziunea The North Face este legata de sustinerea explorarii si performantei, de aceea acest brand este sustinator al atletilor de clasa mondiala.

  Pentru ca dupa saptamana aceasta ploioasa se pare ca o sa dea soarele si o sa ne bucuram de caldura si de soare, va sugerez o pereche de ghete The North Face Hedgehog GTX XCR pe care le puteti folosi la o drumetie in padure, intr-un camping, dar sunt potrivite si pentru alergat.

  Dupa cum ii spune si numele, The North Face Hedgehog GTX XCR are in componenta material Gore-Tex, lucru care face perechea de incaltaminte mai rezistenta si impermeabila, datorita faptului ca la fabricarea materialului Gore-Tex se foloseste si teflon. Pe langa acest aspect, membrana Gore-Tex permite evaporarea transpiratiei, pastrand interiorul ghetei uscat. Datorita acestei respirabilitati, senzatia de confort se prelungeste pe o perioada mult mai lunga de timp, orice sport ai face.

  Talpa exterioara este de tip Vibram, un cauciuc durabil, dar in acelasi timp, moale si usor. Talpa din interior se numeste Northotic si este construita ergonomic, fiind creata de catre The North Face. Are proprietati antibacteriene, eliminand mirosul urat. Forma sa nu se modifica la folosire indelungata, pastrand confortul perfect pentru picior tot timpul. Mai mult, tehnologia NorthFit implementata in ghetele Hedgehog GTX XCR ajuta la stabilizarea ideala a piciorului, tinadu-se cont de femei si barbati, de arcul piciorului, latime si alte aspecte importante. 

  Greutatea acesti perechi de ghete The North Face este de aproape 500 g. E ca si cum nu le ai in picioare; extrem de usoare si comode, Hedgehog GTX XCR sunt ideale atat pentru femei cat si pentru barbati in practicarea sportului preferat.

  Voua cum vi se pare aceasta pereche de ghete? Ati gasit ceva mai usor care sa aiba asa caracteristici performante?

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Review bocanci de munte Lomer Pelmo STX

  Sa cumperi o pereche de bocanci online te pune in dificultate atunci cand trebuie ...

  Review bocanci de munte Lomer Tonale

  Alaturi de un rucsac, sac de dormit, cort si imbracamintea confortabila, intr-o drumetie pe ...

  Ce bocanci de munte alegi pentru trekking?

  Ne apropiem incetul cu incetul de sfarsitul lunii februarie. Direct gandul ne zboara la ...

  Bocanci de munte Kayland Cumbria GTX – Review echipament de munte

  Bocancii de munte Kayland Cumbria GTX fac parte din gama bocancilor de hikking. Avantajele ...