Echipament de munte: The North Face

  De brand-ul The North Face sunt convinsa ca a auzit multa lume. Bazele lui au fost puse in Statele Unite ale Americii in anul 1966 si de atunci executa articole outdoor atat pentru incepatori si pentru profesionisti, cat si pentru oameni ce isi doresc imbracaminte si incaltaminte de calitate pentru oras.

  The North Face se ocupa cu crearea unei game mari de produse potrivite pentru sporturile outdoor. La ei se pot gasi aproape orice articole va trebuie pentru o tura de munte reusita sau pentru o plimbare linistita prin oras. Astfel, The North Face cuprinde imbracaminte, incaltaminte, saci de dormit, corturi si rucsacuri, produse care sunt executate cu sprijinul si consultanta unor atleti importanti (ca de exemplu, Johan Olofsson, care este un snowboarder de renume cand e vorba de freestyle).

  De ce si-a primit acest nume? Cei care au dat nastere acestui brand, Douglas Tompkins si Kenneth Klopp s-au gandit ca partea de nord a unui munte este, in general, cel mai greu de urcat. Cei doi au inceput cu un magazin mic de echipamente de munte. Pana in 1980 The North Face deja avea o linie de productie proprie si sigura, adaugandu-i-se ulterior si linia de produse pentru camping.

  Nici logo-ul The North Face nu a fost ales la intamplare. El a fost facut in 1971 de catre un anume David Alcorn, care a gandit totul intr-un mod interesant. Acele trei linii ondulate semnifica, de fapt, o imagine stilizata a lui Half Dome, monolitul gigantic din Parcul National Yosemite din Statele Unite ale Americii, privit din partea de vest si cu partea de nord-vest a  muntelui spre stanga.

  Materialele si tehnologiile pe care le folosesc cei de la The North Face sunt de top. Polartec-ul si PowerDry-ul pentru polare, Gore-Tex pentru geci si incaltaminte, Nylon Taffeta pentru corturi si Nylon Ripstop pentru sacii de dormit. Tehnologiile implementate contribuie la o purtare usoara a imbracaminte si incaltamintei, si la o folosire indelungata si in siguranta a oricarui articol outdoor, fie el rucsac sau cort.

  In plus, The North Face isi executa imbracamintea si incaltamintea dupa standardele moderne, toate avand un design placut si atragator.

  Cu o experienta atata de mare in domeniul sporturilor, The North Face si-a creat un renume si o imagine de brand puternic si serios, sportivi de performanta din toata lumea apeland la echipamentele lor pentru diverse competitii dificile, care necesita numai echipament de calitate.

  Cine foloseste produsele The North Face? Astept si parerile voastre in sectiunea de mai jos.

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Maramont – producator echipament de munte (Romania)

  Maramont este un brand romanesc inregistrat oficial in anii ’90. Ideea brandului s-a nascut ...

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune de cumparat

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune-n toate cele

  Pentru backpacker-i, drumeti sau cicloturisti, greutatea bagajului poate fi o problema. Totul se poate ...

  Cu casti de schi Relax, arati grozav si te simti in siguranta!

  Cu o casca de schi Relax, arati grozav si te simti in siguranta!

  ”Look great, feel safe!”, asa suna sloganul brandului ceh Relax, ”autor” al urmatorului echipament ...