Echipament de munte: Review cort Zajo Fjord 2

  Ce poate fi mai bun decat sa traiesti adevarata experienta outdoor privind dintr-un cort performant care sa iti asigure tot ce ai tu nevoie ca sa te simti bine in camping?

  Daca inca nu ai apucat sa iti asiguri un cort pentru drumetiile ce vor veni, recomandarea noastra de azi vizeaza modelul de cort Zajo Fjord2 perfect pentru 2 persoane! 🙂

  Cort Zajo Fjord2

  Pentru a avea parte de cele mai bune conditii ”de cazare” precum si de o calitate impecabila, este bine sa te orientezi catre un cort tehnic creat de un producator avizat cu experienta. Nu cred ca iti doresti ca atunci cand iti este lumea mai draga sa cada cortul pe tine 🙂 sau la instalare sa ai probleme cu betele de sustinere din structura.

  De asemenea, daca alegi un cort de serie din comert este posibil ca la prima ploaie sa ai probleme. Si nu ne dorim asta nu?

  Cortul Fjord2 are forma de tunel si este ideal pentru drumetii si weekend. Calitatea acestuia este atestata de brandul slovac Zajo, ce dateaza pe piata din 1996 si este recunoscut pentru standardele inalte la care se ridica produsele lui. Sa vorbim in primul rand de materialele din compozitia acestui cort: exteriorul este alcatuit din 100% Poliester Ripstop 210 T si este tratat cu tehnologia revolutionara RainXpert.

  Aceasta este egala cu protectia sporita in conditii meteo dificile si cu un confort termic superior datorita invelisului cu pori microscopici laminati ce asigura evaporarea apei intr-un mod eficient fara a lasa picaturile de ploaie sa treaca prin material.

  Cort Zajo Fjord-2 persoane

  Astfel ca are parte de impermeabilitate ridicata de 8000mm, iar podeaua (100% Nylon Tafetta 190 TPU) de 10000mm; interiorul este tot din Poliester Taffeta 190T si ofera respirabilitate si confort perfect.

  Intr-un cuvant siguranta! Secretul consta in constructia acestui cort si anume aluminiul 7001 T6 din care sunt compuse betele de sustinere, cu un diametru de 8.5mm si bineinteles avand cuie tot din aluminiu. Acest lucru se traduce prin rezistenta si stabilitatea pe care te poti baza in orice conditii.

  Un alt factor important consta in greutatea redusa de mai putin de 4kg, intr-un context in care fiecare gram conteaza si faptul ca este usor de transportat. Daca discutam despre confort ai parte de el in totalitate intrucat cortul este prevazut cu 1 intrare, 1 dormitor pentru 2 persoane si un vestibul.

  Usurinta de instalare preceda cablurile reflectorizante care vin la indemana in momente de vizibilitate redusa precum si cataramele din plastic de la Duraflex care fac ”prinderea” mai usoara.

  De asemenea este rezistent la abraziunea si la utilizare indelungata. Citeste si 5 pasi simpli de ingrijire a unui cort pentru a te bucura de acest echipament de munte vreme indelungata.

  Ati incerca acest cort Zajo Fjord2? Voi dupa ce considerente va ghidati in achizitionarea unui cort?

  • Show Comments (1)

  Ads

  You May Also Like

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune de cumparat

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune-n toate cele

  Pentru backpacker-i, drumeti sau cicloturisti, greutatea bagajului poate fi o problema. Totul se poate ...

  Caracteristici importante in alegerea unui cort de munte

  3 Caracteristici importante in alegerea unui cort de munte

  Pentru un necunoscator, nu prea conteaza ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un cort de ...

  Corturi de 3 persoane: Cort Vango Alpha 300 vs. Cort Easy Camp Quasar 300

  Ce cort alegeti cand plecati la o drumetie sau intr-un camping cu familia? Aici ...

  Cort de 4 persoane Vango Sungari 400 - Review echipament de munte

  Cort de 4 persoane Vango Sungari 400 – review echipament de munte

  O tura de munte de mai multe zile necesita un cort adecvat. In plus, ...

  Idei care te ajuta sa te racoresti daca mergi cu cortul pe canicula

  6 Idei sa te racoresti daca iesi in natura cu cortul pe canicula

  Cand gradele se ridica pana la cote greu de suportat, unul dintre primele ”remedii” ...