Cum sa calatoresti bine cu copiii?

  Cand ai copii nu inseamna ca nu poti sa mai calatoresti. O calatorie aventuroasa poate insemna lucruri diferite pentru familii diferite. Fie ca vorbim despre un weekend la hiking intr-un parc din apropiere sau un camping pe munte de o saptamana pe munte.

  Calatoriile trebuie sa fie o provocare, sa fie profitabile atat pentru copii cat si pentru parinti. Copii sunt usor de adaptat la diferite conditii. Ei invata sa se incadreze in anumite culturi si sa prinda anumite limbi din zbor. Iata 4 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere ca sa calatoresti bine cu copiii.

  Fa-ti temele

  Citeste cat poti de mult despre destinatia ta. Consulta ghiduri, reviste si oficiile de turism care sunt o sursa excelenta de informatie. Cu cat mai mult sunt copiii implicati in planificare, cu atat mai emotionati vor fi in legatura cu calatoria. Daca asta este prima experienta a familiei construieste o aventura memorabila.

  Alege aventura

  Camping-ul, hiking-ul, backpacking-ul, ciclismul si canotajul sunt aventuri excelente de parcurs cu copiii. Pentru ca sunt participanti activi la aventura, ei nu vor fi plictisiti sau iritati. Cand faceti aceste activitati, nu grabiti copiii si nu ii subestimati.

  Fa o pauza de la munca

  Alege sa iti iei un concediu pe o durata de 2,3 saptamani pentru vacanta. Multi angajatori recunosc importanta calatoriilor pentru cultivarea inteligentei si a sufletului.

  Nu iti aglomera bagajul

  Calatoriile au rolul de a-ti restrange toate lucrurile necesare in cadrul unui rucsac. Cu mai putine haine si jucarii, copiii vor invata sa aprecieze toate lucrurile. Copiii ar trebui sa aiba propriul lor rucsac cu cateva jucarii, carti, cu paturica lor speciala si ”prietenul” cu care sa doarma noaptea.(un animal de plus)

  Acestea fiind spuse, va doresc calatorii insorite alaturi de familie si nu uitati sa pretuiti timpul de calitate petrecut impreuna! Poti citi si 5 sfaturi pentru familii si copii in camping.

  Ads

  You May Also Like

  Cum te pregatesti pentru via ferrata? Reguli de antrenament

  Cum te pregatesti pentru via ferrata? Reguli de antrenament

  Via ferrata este o activitate de privit cu seriozitate. Ignorarea masurilor de siguranta sau ...

  5 pasi simpli si inveti sa schiezi

  Personal imi place luna februarie! Poate va intrebati de ce? Ei bine, in primul ...

  Cum sa pregatiti rucsacul de calatorie

  Pregatirea rucsacului pentru drumetie sau o tura de munte este destul de simpla.  Daca ...

  Cum ne pregatim toamna pentru o iesire la munte?

  Vara este intotdeauna mai usor sa te pregatesti pentru o excursie: ai mai putine ...