Cort Vango Zeal 200 pentru 2 persoane

  Din seria de corturi de 2 persoane pe care le detine Vango, astazi amintim despre cortul Vango Zeal 200. Este un cort in forma de tunel care se va dovedi foarte util la turele de munte pe care le veti face. Constructia sa il face sa fie preferat de catre drumeti.

  Cortul Vango Zeal 200 dispune de o veranda pe unde patrunde multa lumina, datorita materialului transparent din care este alcatuita. Unde mai pui ca este si un loc spatios! Poti sa te adapostesti acolo de ploaie si sa stai sa o si privesti intre timp cu o cana de ceai in mana.

  Dimensiunile cortului Vango Zeal 200

  Dimensiunile cortului strans sunt 58 x 18 x 18 cm, iar deschis el acopera in jur de 6 mp (3 mp sunt rezervati pentru veranda). Deci pentru un cort de 2 persoane, el cuprinde mult spatiu si poate sa adaposteasca drumetii lejer, fara inghesuiala si cu mult confort. Bineinteles, veranda o puteti folosi si pe post de spatiu de depozitare al rucsacurilor mari de munte sau altor bagaje.

  Greutatea

  Greutatea cortului, desi asa spatios, este de numai 4,4 kg. Va putea fi carat indeajuns de usor, raportul dimensiune-spatiu-greutate fiind unul foarte bun.

  Materiale si tehnologii

  Materialul folosit la fabricarea cortului Vango Zeal 200 este Protex, ce are o protectie impotriva apei de 3.000 HH. Podeaua este din polietilena si are o impermeabilitate de 10.000 HH. Deci nicio grija, apa nu va intra in cort, podeaua nu se va uda! Pe interior s-a folosit poliester respirabil, asa ca teama ca va treziti dimineata in condens si va cad picaturi de apa pe fata este exclusa. Sistemul de ventilare este AirZone, iar cu ajutorul lui veti avea o aerisire foarte buna tot timpul in cort.

  Instalarea cortului este foarte usoara si rapida.

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Bucura-te de camping cu un cort de 2 persoane Vango Dart DS 200

  Ce poti face cu un cort? Absolut simpla intrebarea, raspunsul fiind clar sa mergi ...

  Cort Vango Icarus 300 si 500, ideale pentru familii – Review echipament de munte si camping

  Familiile cu copii vor aprecia cu siguranta momentele impreuna in natura, cand se pot ...

  Cort pentru festival - criterii sa il alegi

  5 Caracteristici de cautat la un cort pentru festival

  Te pregatesti cumva pentru o iesire (mai multe) open air, gen eveniment muzical in ...

  Echipament de munte: Review cort Zajo Montana 2

  Iti planifici de mult o calatorie si constati ca ai avea nevoie de un ...

  Cort Hannah River pentru 4 persoane

  Spre ce brand va orientati atunci cand vreti sa va cumparati un cort? Hannah ...