Ce obtii cand folosesti bocancii de munte Lomer?

  1. Siguranta!

  Indiferent de activitatea desfasurata, bocancii Lomer rezista la ore indelungate de mers si au garantia producatorului pentru confort. Pe terenuri dificile nu aluneci iar glezna iti este bine fixata.

  Talpa utilizata este Vibram iar bocancul, prin sistemul de legare a sireturilor, confera stabilitate. Partea din zona gleznei este captusita pentru o buna fixare si confort. Piciorul este incalzit si intodeauna uscat, indiferent de conditiile meteo.

  Pielea are o grosime de 1.8 – 2.6 mm si este Nubuck sau Anfibio. Cusaturile sunt putine sau inexistente la anumite modele, rezistenta la apa  fiind mai mare.

  Datorita membranei Sympatex, piciorul respira si transpiratia este eliminata eficient. Pe masura ce procesul de transpiratie este mai intens eficienta membranei este mai mare.

  Interiorul respira si datorita brantului acoperit cu microfibra. Stabilitatea piciorului este mai mare, respirabilitatea mai intensa iar caldura mai bine pastrata.

  2. O investitie pe multi ani!

  Nu e foarte confortabil sa-ti schimbi bocancii in fiecare an, mai ales daca bugetul tau nu-ti permite acest lucru. In plus, daca ai gasit acei bocanci care sa-ti ofere confort si siguranta nu e usor sa renunti la ei.

  Producatorul Lomer s-a impus prin calitate, inovatie si preturi accesibile. Nu prezinta cusaturi care sa permita apei sa patrunda, talpa are o rezistenta buna iar frontal bocancul este protejat de lovituri si taieturi.

  Vrei sa-i ai cat mai mult timp? Atunci ai grija la intretinere bocancilor si urmeaza instructiunile producatorului. Afla care sunt acestea in articolul Cum prelungesti viata bocancilor de munte Lomer?

  Tags:

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Ads

  You May Also Like

  5 sfaturi pentru alegerea incaltamintei toamna: Ghete de munte

  Vara se apropie imediat de sfarsit…de acum turele de munte vor fi insotite de ...

  Bocanci de munte Kayland Cumbria GTX – Review echipament de munte

  Bocancii de munte Kayland Cumbria GTX fac parte din gama bocancilor de hikking. Avantajele ...

  Bocanci The North Face Crestone Mid GTX

  Toamna si-a intrat deja in drepturi, soarele nu mai are puterea de a incalzi ...

  Ghete The North Face Hedgehog GTX XCR – review echipament de munte

  The North Face este un brand cunoscut in materie de echipamente outdoor, atat pentru ...

  Bocanci de munte Lowa Renegade

  Bocancii de munte Lowa Renegade pot fi folositi pe diferite tipuri de teren, de ...