Caciula Zajo pentru munte, oras si sport!

  Caciula pe munte este unul din articolele de imbracaminte care nu lipsesc din rucsac. Vantul si ploaia sunt aproape mereu prezente iar noptile pot sa fie destul de reci. Alege o caciula care sa te protejeze in functie de sezon iar aceasta se poate alege din materiale precum: polartec power stretch, microfleece, fleece, windstopper.

  Polartecul PowerStretch este utilizat pentru protectie usoara la vant si frig si are o foarte buna respirabilitate. Se usuca repede si este un material foarte confortabil.

  Iata cateva modele de caciuli de la Zajo pe care le recomand pentru protectie la frig atat pentru munte cat si pentru activitati sport:

  1. Caciula Zajo Power LT

  Realizata din Polartec Power Stretch este recomandata pentru utilizare sub casca. Usoara si confortabila, desi nu este foarte groasa, are o structura densa. Rezista la vant si are un grad mare de respirabilitate. Indeparteaza in mod rapid transpiratia, iar elasticitatea materialului asigura o buna fixare.

  2. Caciula Zajo Alpine

  Are o forma care asigura o protectie foarte buna in zona urechilor. Materialele reprezinta o combinatie de Polartec Power Stretch si No Wind care asigura o rezistenta buna la vant, fixare excelenta si confort sporit. Forma protejeaza urechile in sezonul rece si in zonele expuse la vant puternic.

  3. Caciula Zajo Artica Lady, elastica si usoara are un design care o recomanda si pentru oras. Din acelasi material respirabil Polartec Power Stretch. Disponibila pe mai multe culori, se poate usor asorta. Este un accesoriu pentru femei, care are caracteristici excelente atat pentru drumetii montane, cat si pentru iesiri usoare in oras.

  Ads

  You May Also Like

  Imbracamintea montana de iarna – Sugestii pentru excursii confortabile

  Trekking iarna? Cum te imbraci pentru a te simti confortabil in turele montane?

  Pentru drumetii si excursii la munte nu exista limite. Atata timp cat nu-ti lipseste ...

  Trusa de prim ajutor Pieps – review echipament de munte

  Am aflat de aici ca Pieps este o firma care se ocupa cu echipamente de ...

  Echipament de munte: Review Sosete Termice Zajo Tibet Heavyweight

  Inca o dimineata frumoasa de iarna 🙂 Si vremea pare ca nu se indreapta ...

  Cum sa te protejezi de ploaie?

  Bine ati revenit la buletinul meteo. 🙂 Soarele a iesit din nori numai sa ...