Bucura-te de camping cu un cort de 2 persoane Vango Dart DS 200

  Ce poti face cu un cort? Absolut simpla intrebarea, raspunsul fiind clar sa mergi in camping, sa innoptezi si, de ce nu, sa te bucuri de un confort  asemanator cu cel de acasa.

  Dar ce faci cu un cort care este net superior oricarui altul si care este conceput pe baza unor tehnologii de ultima generatie? Tot in camping il folosesti si pe acesta, dar toata experienta ta va fi cu siguranta la superlativ! Pe aceasta nota doresc sa va prezint un cort Vango Dart DS 200!

  Functionalitate

  Stim cu totii ca pe munte, fiecare gram in plus conteaza astfel ca desi cortul Vango are dimensiuni care exceleaza in asigurarea unui confort sporit de 230 x 180 x 105 cm in varianta desfasurata, avand o suprafata de dormit de aproximativ 2.63 mp, 1 antreu si o intrare, totusi greutatea acestuia se rezuma la 3kg.

  Plan desfasurat Cort Vango Dart DS

  De asemenea era ilogic sa transporti cortul in varianta desfasurata, asa ca producatorul Vango asigura depozitarea acestuia in conditii optime intr-un sac circular cu manere, fiind usor de transportat.

  Functionalitatea acestui cort este tangentiala cu faptul ca s-a recurs la utilizarea unei tehnologii inovative in conceperea sa, modelul fiind upgradat pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor sai.

  Astfel ca acesta este prevazut cu ferestre mai mari ce detin draperii pe interior incat va veti putea bucura la intensitate maxima de intimitate si confort sporit.

  Ce trebuie specificat este faptul ca se instaleaza practic singur, in decursul a unui singur minut datorita structurii performante ce sprijina acest lucru. Tot in aceasta parte intra si faptul ca este perfect accesorizat avand buzunare interioare pentru depozitarea eficienta a lucrurilor, zone de aerisire si carlig pentru agatarea lanternei.

  Este foarte important ca un cort sa fie prevazut cu zone de aerisire in vederea respirabilitatii si pentru a evita supraincalzirea in interiorul sau.

  Calitate

  Am lasat ce era mai interesant la sfarsit si cand spun calitate ma refer la ideea in care fiecare componenta din cadrul sau detine caracteristici net superioare fata de un altul achizitionat din comert de exemplu. Sa vorbim despre materiale! In primul rand la exterior se afla materialul Protex poliester 70 D ce detine o impermeabilitate de 3000HH.

  Cort Vango Dart DS 200

  Daca ati uitat, va amintesc eu cadrul in care esti pe munte si te mai prinde cate o ploicica de vara de vreo jumate de ora, caz in care daca nu esti pregatit vei avea ”surpriza” de a-ti reduce timpul alocat pentru calatoria ta si nu numai. Podeaua interioara este confectionata din polietilena si asigura o impermeabilitate de 10000 HH, fiind lipita de pereti ce asigura un plus asupra impermeabilitatii totale a cortului.

  De asemenea stabilitatea si siguranta sunt 2 beneficii de care poti avea parte cu acest cort avand in vedere structura rezistenta de care vorbeam mai sus ce este prevazuta de catre betele de cort din fibra de sticla Power Flex.

  Sa recapitulam, modelul de cort Vango DS 200 pentru 2 persoane, este impermeabil si anti-vant, si asigura un confort termic deosebit de care te poti bucura alaturi de persoana draga. Si pentru mai multe informatii pe aceasta tema, poti citi si tot ce trebuie sa stii despre camping.

  Tags:

  Ads

  You May Also Like

  Review cort Zajo Norsk2. Ne pregatim de camping

  Chiar daca a trecut weekend-ul asta nu inseamna ca nu ne putem pregati pentru ...

  Review echipament de munte/camping: Cort Vango Ark DS – 2 persoane

  Pentru o vacanta implinita din toate punctele de vedere, un cort sigur si respirabil ...

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune de cumparat

  Corturi ultrausoare pentru backpacker-i si cicloturisti: 3 Modele Hannah, bune-n toate cele

  Pentru backpacker-i, drumeti sau cicloturisti, greutatea bagajului poate fi o problema. Totul se poate ...

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Corturi de drumetie – Ce caracteristici conteaza cand iti alegi cortul?

  Din experienta montaniarzilor ”cu vechime”, este important in ce conditii campam. Si pentru ca ...