6 trucuri ca sa fi organizat in camping

  Vremea buna tine cu noi  si, desi de abia am venit din weekend, gandul ne zboara la iesirile minunate de care ne putem bucura in cadrul naturii.

  Cei care iubesc camping-ul vor fi interesati sa afle de cele 6 trucuri ca sa fi organizat in camping, pentru ca acest lucru sa nu mai ridice niciodata vreo problema.

  1. Despacheteaza sistematic

  Pe primul loc este ”acoperisul” de deasupra capului. Alege un loc perfect de camping peste care sa iti asezi cortul (plat, fara vegetatie, cu umbra, cu protectie anti-vant etc.) si aseaza cortul prompt.

  2. Tine la indemana cele necesare

  Pune o lampa sau o lanterna intr-un buzunar dupa ce ajungi in camping. Tine cont unde ai pus ”protectia” pentru ploaie (pelerina) si ca sfat citeste si cum sa te protejezi de ploaie si spray-ul de insecte, daca ai nevoie urgenta de ele, sa stii de unde sa le iei.

  3. Asaza lucrurile ca sa fie usor de gasit

  Stabileste locatii exacte pentru anumite elemente ca sa fie usor de gasit. De exemplu, furculitele si cutitele merg in recipientul albastru, iar lanterna in sacul verde.

  4. Ajuta-ti grupul cu orientarea

  Asigura-te ca grupul tau, in special copiii, isi amintesc unde este locatia pentru locul de camping. Ajuta-i sa memoreze sau scoate in evidenta obiectivele ce se afla in cadrul locului de camping, ca sa fie usor de retinut.

  5. Desemneaza un purtator de chei

  Nu ma refer la Frodo si inelul nestemat, ci efectiv pentru a evita chei pierdute sau sa te incui accidental in afara masinii, un adult trebuie sa detina responsabilitatea de a tine mereu cheile. Daca excursia se face cu mai mult de 1 adult mai adu cu tine un set extra de chei, ca fiecare adult sa aiba acces la masina.

  6. Nu lasa mancarea nesupravegheata

  In primul rand, iti recomand sa citesti si cele 8 reguli ca sa NU inviti un animal salbatic la masa. De asemenea, nu este intelept sa lasi mancarea pe masa, nesupravegheata si sa parasesti locul de campare. Tot ce trebuie sa faci este sa mentii mancarea in recipiente sau in pungi sigilate.

  Urmand aceste sfaturi vei putea sa iti eficientizezi timpul petrecut in camping cu familia si prietenii si sa aveti parte doar de calatorii reusite!

  Voi cum va organizati in camping? Vi se par eficiente sfaturile prezentate in articolul de azi?

  Tags:

  • Show Comments (1)

  Comments are closed.

  Ads