4 articole de munte pe care sa le citesti in weekend

  Daca nu esti up-to-date cu ultimele articole de munte, noi iti facem selectia celor 4 pe care trebuie sa le citesti. vei descoperi review-uri concrete, cu focus pe particularitatile produselor de top.

  1. Review echipament de munte: Geaca Zajo Charmonix
  2. Review echipament scoala: Rucsac Maramont Speed I
  3. Review echipament de munte: Rucsac Camelbak Charge 11L
  4. Review echipament de munte: Bocanci The North Face Crestone Mid GTX

  Review echipament de munte: Geaca Zajo Charmonix

  Daca vrei sa stii cum e mai evoluat tehnologia si cum te poate proteja cea mai noua tehnologie de insulatie termica, citeste acest articol. Dintre acele articole de munte care te intereseaza, acesta este cel care te informeaza despre cea mai proaspata noutate din domeniul activitatilor outdoor: brand-ul Zajo este acum disponibil si in Romania.

  Review echipament scoala: Rucsac Maramont Speed I

  Pentru cei care mai au foarte putin si incep scoala, exista solutii sanatoase pentru spate in materie de rucsaci. Rucsacul Maramont Speed I a fost conceput sa respecte niste norme de sanatate, si de aceea ti-l recomand pentru orice activitate urbana. Desigur, copilul il poate folosi si pentru excursii, iar bretelele anatomice nu-i vor deforma coloana.

  Review echipament de munte: Rucsac Camelbak Charge 11L

  Stii ca hidratarea este cel mai important aspect atunci cand faci efort fizic. Stii insa ca poti sa faci asta in timp ce te deplasezi? Daca inca nu ai auzit de tehnologiile Camelbak si rucsacii lor celebri in toata lumea, imbogateste-ti cunostintele cu ajutorul acestui articol. Articole de munte sunt multe pe aceasta tema si in strainatate, asa ca pune-te la curent cu optiunile moderne. 🙂

  Review echipament de munte: Bocanci The North Face Crestone Mid GTX

  Cand mergi pe munte, incaltamintea trebuie sa fie in stare sa-ti sustina pozitia bipeda comoda, flexibila. Niste bocanci de munte calitativi nu-ti vor forma basici, nu-ti vor deforma scheletul, nu te vor uda la picioare. Si pe langa toate acestea, dintre acele articole de munte care te indeamna sa alegi calitatea, acesta iti explica exact de ce The North Face Crestone Mid GTX sunt mai buni decat altii.

  Asadar, traieste la maxim aventura, echipat cu cele mai performante inovatii. Sau concetreaza-te pe clasicii deja in materie. Oricum, vei merge la sigur, fiind bine informat!

  Tags:

  Ads

  You May Also Like